Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Normal Topic nike fotbollsskor (Read 210 times)
Augustine
New Member
*
Offline


I Love YaBB 2.6.11!

Posts: 3
Joined: Aug 14th, 2019
Gender: Male
nike fotbollsskor
Aug 14th, 2019 at 7:14am
Print Post  
Tillbaka till Nike Kyrie 3 Boston Celtics PE barnskor nike men. Denna PE-version av Kyrie 3 kommer med en vit övre förskjutning av de gröna nyanserna som finns på lutningen med detaljer om Swoosh, mittfot, tunglogo, innerfoder och yttersula. Keltiska fans, Kyrie-fans, skulle ha plockat upp hade Nike beslutat att släppa dessa? Ganska söt, va? Idag ger vi dig en första titt på vad som kallas Nike Kyrie 3 For The Fearless Only. Kyrie 3, som är inspirerad av Kyries förmåga att övervinna alla hinder oberoende av situationen, kommer med en vit överdel med Grey Swoosh.

Stjärnan i skon är texten "For The Fearless Only" noterad på hälen / fotleden i sidosidan. Andra funktioner inkluderar den fläckiga mellansulan, genomskinlig yttersula och träffarna av ljusa orange noterade på tungan och yttersulans delar. Ingen release-information ännu, men håll den låst och vi kommer att slå dig med det också. För en vecka sedan låter vi dig veta att billiga nike air max det kommer att finnas två olika färgvägar för Nike LeBron 16 Equality som släpps senare i år. Idag får vi en första titt på båda färgvägarna. Nike LeBron 16 Equality visas ovan i både vit / svart och svart / vit-Fuchsia färgscheman. Vi hade tidigare nämnt att vi förväntade oss att billiga nike skor båda paren skulle komma med
Equality
-märke, men från dessa bilder / vinklar ser vi inga tecken på det ännu.

Unika varianter av sneakermodeller kommer att finnas rikligt för 2015 NBA All-Star-evenemanget, eftersom vi nu belyser Nike Zoom HyperRev 2015
All-Star.
Medan den senaste Nike HyperChase
All-Star
flaunted en övervägande svart makeup med silver accenter, det här specifika paret spelar samma distinkta tema men i omvändhet. Som framgår av den ursprungliga förhandsgranskningen ovan, har den låga toppen sneakeren en grå Hyperfuse-bas som är detaljerad med komplicerad silvergrafik tryckt över dess övre, intill varandra av Black för dess billiga nike skor dam tunga och bakre konstruktion.

Ni kommer ihåg den "jul" färgväg av Nike Zoom Lebron Soldier 8 som vi visade er igår rätt? Vi har en annan färgväg att visa dig idag, men den här kan vara lite svårare att lösa. Premium-material landar på Air Max 1 i form av en ny NikeLab Air Max 1 Pinnacle-färgväg. Denna nya NikeLab Air Max 1-erbjudande har kallat Sand-iterationen och har skon klädd i ett färgschema Sand, Particle Beige, Desert Sand och Sail. Detta, alla dessa färger kombineras resulterar i en ganska tonal finish. Skon är tillverkad av ett premiumläderöverdel och har också mocka paneler ihopkopplat med tonal branding. Andra funktioner på skon inkluderar de präglade Nike-logotyperna på tungan och hälen, en segelgummisula och tonala snören.

Nigel Sylvester ger oss en första titt på Ronnie Fieg x Nike Air Pippen 1. Denna senaste kollaps sägs också vara en del av den kommande Ronnie Fieg x Nike-kollektionen. Ronnie Fieg x Nike Air Pippen 1 väljer en djärv finish eftersom den övre har en heltäckande djurtryckdesign som verkar använda mer än ett djurtryck för att skapa motivet. Den håriga överdelen är ihopkopplad med svarta snören, en hälflik i svart läder och en helt vit såsenhet. Känner du Ronnie Fieg x Nike Air Pippen billiga nike skor herr 1? Håll dig uppdaterad eftersom mer information om den här sneakeren kommer säkert att följa.

En annan släpp 2016 gör listan i form av Air Jordan XX3 Trophy Room. Vi har sett Air Jordan XX3 sakta gå tillbaka till framträdande med ett begränsat antal retroutgåvor, inklusive dessa två som markerade öppningen av Marcus Jordan's Trophy Room-butik i Orlando tidigare i år. Hälsa till dig om du är en av de få som hade turen att ha båda paren eftersom de bara var tillgängliga i butiken i mycket begränsade mängder medan det var genom Nike och det var ingen enkel uppgift heller.
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint