Page Index Toggle Pages: 1 2 [3]  Send TopicPrint
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Lost Functions (Read 12746 times)
kigiin
Junior Member
**
Offline


I Love YaBB 2!

Posts: 71
Joined: Jan 29th, 2011
Re: Lost Functions
Reply #30 - Jan 16th, 2012 at 4:39pm
Print Post  
Thanks for your help ... I got everything restored
« Last Edit: Jan 16th, 2012 at 10:27pm by kigiin »  
Back to top
 
IP Logged
 
BillBSET
God Member
*****
Offline


Ignorance can be fixed,
Stupid is Forever

Posts: 698
Location: Monkey Island
Joined: Sep 19th, 2003
Gender: Male
Re: Lost Functions
Reply #31 - Mar 5th, 2012 at 11:12pm
Print Post  
Ted, don't you remember the tee shirts at ESoT.
How do you expect me to cope with life when i can't even program my VCR?

Well, This is just a little bit harder than that, but easier than Rocket Science.
Oh, hell, Robert Goddard did his thing out in the park.
(Read: 'rocket science is not that hard')



//.,.\\

« Last Edit: Mar 6th, 2012 at 6:26am by BillBSET »  


After you eliminate all of the possibilities,
whatever is left, no matter how seemingly impossible,
must be the truth.


Back to top
WWW  
IP Logged
 
matusgreats
New Member
*
Offline


I Love YaBB 2!

Posts: 3
Joined: Jan 14th, 2013
Re: Lost Functions
Reply #32 - Jan 15th, 2013 at 4:33pm
Print Post  
kigiin wrote on Jan 2nd, 2012 at 5:44pm:
I have YaBB 2.5AE I noticed that the Stealth Mode for admin in the forum settings is missing.

Going to Admin Center/Forum Configuration/Form Settings/Staff tab I do not have the listing to enable stealth mode for admin. Is there a way I can put it back or make this feature appear???

Hey man have you got some solutions till now?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 2 [3] 
Send TopicPrint