Page Index Toggle Pages: 1 [2] 3 4  Send TopicPrint
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.1 (Read 3305 times)
Imp_In_Training
God Member
*****
Offline


Don't follow me, I'm lost
too!

Posts: 608
Location: Aberdeen
Joined: Jun 17th, 2004
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #15 - Dec 22nd, 2008 at 1:50am
Print Post  
Yeah, I'm thinking that too.  I'll redownload YaBB 2.3, undo the mods, then swipe the Profile.pl from that download, copy it into place, and rerun the mods.  Hopefully, after all that, I should have something that works.
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Imp_In_Training
God Member
*****
Offline


Don't follow me, I'm lost
too!

Posts: 608
Location: Aberdeen
Joined: Jun 17th, 2004
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #16 - Dec 22nd, 2008 at 2:28am
Print Post  
Well, no joy.  Back to the drawing board.  I'll probably just have to opt out of using this... which is too bad.

Don't suppose you can tell me what file and what line calls the http://beta.darkandmoodyforums.com/public_html/yabbfiles/swfobject.js specifically?
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #17 - Dec 22nd, 2008 at 4:43pm
Print Post  
It's this line in Sources/Profile.pl

Code
Select All
		<script type='text/javascript' src='$yyhtml_root/swfobject.js'></script> 



From the following bit of code that calls swfobject.js

Sorry, I really don't know what is happening...

Code
Select All
    if (${$uid.$user}{'audio'} && $allowaudio) {
		$row_audio = qq~
	 <tr>
		<td class="catbg" align="left">
		<img src="$imagesdir/profile.gif" alt="" border="0" style="vertical-align: middle;" />&nbsp;
		<span class="text1"><b>$audio_txt{'03'}</b></span>
		</td>
		</tr>
		<tr>
		<td align="center" class="windowbg2">
		<div id="audio" style="width: 100%; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
		<script type='text/javascript' src='$yyhtml_root/swfobject.js'></script>
        <script type='text/javascript'>
         var s1 = new SWFObject('$yyhtml_root/mediaplayer.swf','player','420','20','9','#ffffff');
         s1.addParam('allowfullscreen','true');
         s1.addParam('allowscriptaccess','always');
         s1.addParam('wmode','opaque');
         s1.addParam('flashvars','file=${$uid.$user}{'audio'}&');
         s1.write('audio');
         </script>
		</div>
	    </td>
	</tr>
	~;
	} 


  
Back to top
 
IP Logged
 
Imp_In_Training
God Member
*****
Offline


Don't follow me, I'm lost
too!

Posts: 608
Location: Aberdeen
Joined: Jun 17th, 2004
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #18 - Dec 22nd, 2008 at 6:35pm
Print Post  
I'll take a look see and see if anything is amiss with the code there.  Be getting back with you in a little while.
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #19 - Dec 22nd, 2008 at 7:23pm
Print Post  
Try hard coding it, see if that makes a difference...

Replace this line

Code
Select All
		<script type='text/javascript' src='$yyhtml_root/swfobject.js'></script> 



With this

Code
Select All
		<script type='text/javascript' src='http://beta.darkandmoodyforums.com/public_html/yabbfiles/swfobject.js'></script> 


  
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #20 - Dec 22nd, 2008 at 8:27pm
Print Post  
Also, try it with double quotes rather than singles...

Just replace this in Profile.pl

Code
Select All
    if (${$uid.$user}{'audio'} && $allowaudio) {
		$row_audio = qq~
	 <tr>
		<td class="catbg" align="left">
		<img src="$imagesdir/profile.gif" alt="" border="0" style="vertical-align: middle;" />&nbsp;
		<span class="text1"><b>$audio_txt{'03'}</b></span>
		</td>
		</tr>
		<tr>
		<td align="center" class="windowbg2">
		<div id="audio" style="width: 100%; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
		<script type='text/javascript' src='$yyhtml_root/swfobject.js'></script>
        <script type='text/javascript'>
         var s1 = new SWFObject('$yyhtml_root/mediaplayer.swf','player','420','20','9','#ffffff');
         s1.addParam('allowfullscreen','true');
         s1.addParam('allowscriptaccess','always');
         s1.addParam('wmode','opaque');
         s1.addParam('flashvars','file=${$uid.$user}{'audio'}&');
         s1.write('audio');
         </script>
		</div>
	    </td>
	</tr>
	~;
	} 


With this...

Code
Select All
    if (${$uid.$user}{'audio'} && $allowaudio) {
		$row_audio = qq~
	 <tr>
		<td class="catbg" align="left">
		<img src="$imagesdir/profile.gif" alt="" border="0" style="vertical-align: middle;" />&nbsp;
		<span class="text1"><b>$audio_txt{'03'}</b></span>
		</td>
		</tr>
		<tr>
		<td align="center" class="windowbg2">
		<div id="audio" style="width: 100%; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
		<script type="text/javascript" src="$yyhtml_root/swfobject.js"></script>
        <script type="text/javascript">
         var s1 = new SWFObject('$yyhtml_root/mediaplayer.swf','player','420','20','9','#000000');
         s1.addParam('allowfullscreen','true');
         s1.addParam('allowscriptaccess','always');
         s1.addParam('wmode','opaque');
         s1.addParam('flashvars','file=${$uid.$user}{'audio'}&');
         s1.write('audio');
         </script>
		</div>
	    </td>
	</tr>
	~;
	} 


  
Back to top
 
IP Logged
 
Imp_In_Training
God Member
*****
Offline


Don't follow me, I'm lost
too!

Posts: 608
Location: Aberdeen
Joined: Jun 17th, 2004
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #21 - Dec 22nd, 2008 at 11:18pm
Print Post  
Sorry, tried all that and no joy.   Cry
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #22 - Dec 22nd, 2008 at 11:24pm
Print Post  
I'll PM you my email address now...

If you can zip the files up that have been modified as they are now, I can see if the same thing is happening on my server...

It's got to be something to do with Profile.pl but send me them all anyway...

Admin/Modlist.pl
Admin/NewSettings.pl
Admin/Settings_Main.pl
Sources/Profile.pl
Sources/System.pl
  
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #23 - Dec 23rd, 2008 at 3:20am
Print Post  
Your files are working fine for me... I don't really know what's going on...

Can you see if it works with a normal HTML page. I've attached the files needed. Open the audio.html document and change the paths to point to the correct places, upload them to you html_root directory and point your browser to audio.html and see if that works for you.

Can you make sure that it is enabled on your forum again please so I can check out the error you are getting again...
  

Audio.zip ( 34 KB | Downloads )
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3
Reply #24 - Dec 23rd, 2008 at 4:18am
Print Post  
One more thing to try... This doesn't solve the javascript problem, but it should work if you embed it instead...

Replace this:

Code
Select All
    if (${$uid.$user}{'audio'} && $allowaudio) {
		$row_audio = qq~
	 <tr>
		<td class="catbg" align="left">
		<img src="$imagesdir/profile.gif" alt="" border="0" style="vertical-align: middle;" />&nbsp;
		<span class="text1"><b>$audio_txt{'03'}</b></span>
		</td>
		</tr>
		<tr>
		<td align="center" class="windowbg2">
		<div id="audio" style="width: 100%; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
		<script type='text/javascript' src='$yyhtml_root/swfobject.js'></script>
        <script type='text/javascript'>
         var s1 = new SWFObject('$yyhtml_root/mediaplayer.swf','player','420','20','9','#ffffff');
         s1.addParam('allowfullscreen','true');
         s1.addParam('allowscriptaccess','always');
         s1.addParam('wmode','opaque');
         s1.addParam('flashvars','file=${$uid.$user}{'audio'}&autostart=true');
         s1.write('audio');
         </script>
		</div>
	    </td>
	</tr>
	~;
	} 


With this:

Code
Select All
    if (${$uid.$user}{'audio'} && $allowaudio) {
		$row_audio = qq~
	 <tr>
		<td class="catbg" align="left">
		<img src="$imagesdir/profile.gif" alt="" border="0" style="vertical-align: middle;" />&nbsp;
		<span class="text1"><b>$audio_txt{'03'}</b></span>
		</td>
		</tr>
		<tr>
		<td align="center" class="windowbg2">
		<div style="width: 100%; padding-top: 5px; padding-bottom: 5px;">
		<embed
		src="$yyhtml_root/mediaplayer.swf"
        width="470"
        height="20"
        bgcolor="#ffffff"
        allowscriptaccess="always"
        allowfullscreen="true"
        flashvars="file=${$uid.$user}{'audio'}&autostart=true"
        />
		</div>
	    </td>
	</tr>
	~;
	}  


  
Back to top
 
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.
Reply #25 - Jan 5th, 2009 at 1:18am
Print Post  
This works with 2.3.1 - No update needed.
  
Back to top
 
IP Logged
 
laurin31135
New Member
*
Offline


I love YaBB 2.2.3

Posts: 48
Location: vor der Höhe
Joined: Aug 11th, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.
Reply #26 - Jan 5th, 2009 at 11:43pm
Print Post  
I have tried to install it and I did not suceed,

Shockwaveplayer is searching and searching but can't find.

After that I have downloades the Audio.zip, changed the audio.html and uploaded all the files. My Browser was able to find the player and the player was shown as I used to see it at YaBB 2.2.3,
  
Back to top
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.
Reply #27 - Jan 5th, 2009 at 11:50pm
Print Post  
It's working fine for me... Can you send me a link to your forum...
  
Back to top
 
IP Logged
 
laurin31135
New Member
*
Offline


I love YaBB 2.2.3

Posts: 48
Location: vor der Höhe
Joined: Aug 11th, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.
Reply #28 - Jan 5th, 2009 at 11:54pm
Print Post  
Now, it's getting crazy! I've been downloading the playerversion 4,290.

And now it is just working fine.

actually in my profile was not just the link to the audiofile, but an addition. "autostart=true", though I did not write it and it could not have been copied, since I just copied the member-folder from the old board. Smiley
  
Back to top
IP Logged
 
Derek Barnstorm
God Member
*****
Offline



Posts: 1146
Location: Warwickshire
Joined: Mar 23rd, 2008
Gender: Male
Re: Audio Player in Profile V1.4 for YaBB 2.3/2.3.
Reply #29 - Jan 6th, 2009 at 12:00am
Print Post  
Hmmm...

I don't know why the "autostart=true" would have got there - Maybe it was saved in Auto-Complete on your PC?
  
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 [2] 3 4 
Send TopicPrint