Page Index Toggle Pages: [1] 2  Send TopicPrint
Hot Topic (More than 10 Replies) IMPORTANT for FA 2.5 users (Read 5123 times)
Spikecity
God Member
*****
Offline


Beer anyone ?

Posts: 2630
Location: New York
Joined: Apr 16th, 2002
Gender: Male
IMPORTANT for FA 2.5 users
Jan 12th, 2004 at 3:31pm
Print Post  
SOLUTION

To avoid repeating this problem and the solution to it over and over again I'll post it only once and sticky it.

If file attachment is not working and you use the following combination of mods there is a fix.

- FA 2.5B (by Dave Baughman)
- Advanced User Mute/Ban mod (by Shoeb Omar)

The last of these two mods is incompatible with any version of FA because of the double use of one variable.

The symptoms are like:

- Files are not attached or written as 0 bytes
- Multiple entries of a file called MUTE are found in the attachment admin center

How to fix it ?

- Uninstall Advanced User Mute
- Open the .mod file for this mod in a text editor
- Do a search and replace on the word "$file" into "$banfile"
- Save the .mod file
- Reinstall the Advanced User Mute/Ban mod again.
- Go into FA admin and remove any remaining MUTE entries.
  

Nothing to add here Smiley
Back to top
 
IP Logged
 
stevebor1
New Member
*
Offline


I love YaBB 3 Platinum
Edition

Posts: 38
Location: Fullerton
Joined: May 25th, 2002
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #1 - Jan 17th, 2004 at 1:43am
Print Post  
All i did was move boards to a new server and i get the 0kb error.

It used to work, and i don't have user/ban installed

http://www.milossarcev.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi
  
Back to top
 
IP Logged
 
QueenHeartles
Junior Member
**
Offline


Oh gawd... now what

Posts: 71
Location: Detroit, MI
Joined: Jun 22nd, 2002
Gender: Female
Advanced User Mute/Ban mod (by Shoeb Omar)
Reply #2 - Jan 18th, 2004 at 3:04am
Print Post  
Where is this mod?  I've looked all over and can't find it... I've even lost my trail of bread crumbs a few times... Can ya point me in the right direction?

Queen
  
Back to top
IP Logged
 
Dam Yankee
God Member
*****
Offline



Posts: 1538
Location: Maryville
Joined: Jun 13th, 2003
Gender: Female
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #3 - Jan 19th, 2004 at 2:50am
Print Post  
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Spikecity
God Member
*****
Offline


Beer anyone ?

Posts: 2630
Location: New York
Joined: Apr 16th, 2002
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #4 - Jan 23rd, 2004 at 7:14pm
Print Post  
stevebor1 wrote on Jan 17th, 2004 at 1:43am:
All i did was move boards to a new server and i get the 0kb error.

It used to work, and i don't have user/ban installed

http://www.milossarcev.com/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi

I did not say that this was a universal fix, only a fix for advanced ban/mute user problems Wink

BTW
I need a userid too on order to log in to your FTP Tongue

I'm almost sure it is chmods for your site.
  

Nothing to add here Smiley
Back to top
 
IP Logged
 
MzBeanz
Full Member
***
Offline


Life is...... What you
make it!

Posts: 241
Location: Texas
Joined: Jun 22nd, 2003
Gender: Female
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #5 - Mar 30th, 2004 at 3:10am
Print Post  
I have read all I could fine and mine broike as well and for no apparent reason... worked fine one day then the next nothing.  I too get 'attachment deleted' after file name in post and my gallery by Louisle no longer uploads either.. I have checked with my web host and n othing was changed on the server which is Win2K

Any ideas??? I have rebuilt the boards but to no avail I have tweeked all the setting sin admin I could... still not working....  Thanks for any input.
  
Back to top
ICQ  
IP Logged
 
MzBeanz
Full Member
***
Offline


Life is...... What you
make it!

Posts: 241
Location: Texas
Joined: Jun 22nd, 2003
Gender: Female
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #6 - May 21st, 2004 at 8:03pm
Print Post  
i have had my files re chmoded and it did not resolve this issue... anyone have any success restoring this  mod after it 'broke'
  
Back to top
ICQ  
IP Logged
 
Henrik
Guest


Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #7 - May 26th, 2004 at 10:17pm
Print Post  
help i upload fine and then it says file delted i'm not using advnaced user mod my board is http://takeabreak.no-ip.org i'm runing an apache server on wondows xp ??? please help
  
Back to top
 
IP Logged
 
HitzPlanet.com
New Member
*
Offline


we Web YOU!

Posts: 28
Location: KL
Joined: Oct 2nd, 2004
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #8 - Oct 2nd, 2004 at 10:16am
Print Post  
ok everyting is going smoothly...all working
but one thing to highlights..

How to set (limit) the image size? some people might upload big picuture where will ruin your web layout and outlook....'

any idea

take a look at this scenario of mines..

http://www.hitzplanet.com/cgi-bin/noticeboard_rev2/YaBB.pl?board=test;action=dis...
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Spikecity
God Member
*****
Offline


Beer anyone ?

Posts: 2630
Location: New York
Joined: Apr 16th, 2002
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #9 - Oct 5th, 2004 at 3:00pm
Print Post  
Finally I got my finger after the 0 byte problem in FA and the reasons yet mentioned are not the ones.

It's not Cpanel
It's not /usr/tmp access rights
It's not the override settings

It is is GD Perl CGI.pm 3.0x included in any Perl 5.8.x installation.

I had a working version on my webserver until I upgraded to Perl 5.8.4 and I got 0 bytes no matter what trick I tried.
I downgraded back to Perl 5.6.1 and voila, everything worked again.

I get the same responses now from the SP2 devs working on Linux based servers.

As I'm working on a new version of FA anyway I'll just integrate a local version of CGI.pm which works on all servers.
  

Nothing to add here Smiley
Back to top
 
IP Logged
 
Stewart Gilray
Full Member
***
Offline


Help me Obi-wan...

Posts: 196
Joined: Jul 9th, 2002
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #10 - Oct 11th, 2004 at 8:36am
Print Post  
Ron, this is the exact problem I had with my own "Avatar Upload" system and my host www.pair.com
  
Back to top
 
IP Logged
 
ViperScope
New Member
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1.2!

Posts: 22
Location: Saint John
Joined: Jul 31st, 2004
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #11 - Nov 19th, 2004 at 6:03am
Print Post  
hay run i found a new bug for ya for
file_attachment_B3.0h
it all works perfect except for when you edit the post and change the attachment it deleted the attments log and leave the temp file it makes in the upload folder so when u check you admin attach logs there are none but the attach ment is there just dont show
it installed np on a frest 132 board...
  

10000posts.gif ( 1 KB | Downloads )
10000posts.gif


viperscope.2ya.com
Back to top
WWW  
IP Logged
 
herozup
Senior Member
****
Offline


I can't feel my legs!

Posts: 282
Location: Canton
Joined: Feb 9th, 2003
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #12 - Jan 26th, 2005 at 3:53pm
Print Post  
Did anyone find out anything about the 0 byte problem? It was working yesterday... I installed some mods and now it is a no go??

Ron would you take a look??
  

Learning Perl... one line of code at a time!
Back to top
 
IP Logged
 
Spikecity
God Member
*****
Offline


Beer anyone ?

Posts: 2630
Location: New York
Joined: Apr 16th, 2002
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #13 - Jan 27th, 2005 at 8:27am
Print Post  
herozup wrote on Jan 26th, 2005 at 3:53pm:
Did anyone find out anything about the 0 byte problem? It was working yesterday... I installed some mods and now it is a no go??

Ron would you take a look??

Ever taken a look at V3.0 of FA, cause that is the solution to the problem.
Problem is the combo 2.5x and Perl 5.8.x not working because CGI.pm sucks.
The new version has its own server/perl independent CGI.pm.
  

Nothing to add here Smiley
Back to top
 
IP Logged
 
herozup
Senior Member
****
Offline


I can't feel my legs!

Posts: 282
Location: Canton
Joined: Feb 9th, 2003
Gender: Male
Re: IMPORTANT for FA 2.5 users
Reply #14 - Jan 31st, 2005 at 1:01am
Print Post  
Hey Ron... I was using 1.3.2 and FA came with it. I went back and tested on a fresh board and it was a no go. Thanks or the advice!!
  

Learning Perl... one line of code at a time!
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: [1] 2 
Send TopicPrint