Page Index Toggle Pages: 1 Send TopicPrint
Locked Topic Link problems (Read 582 times)
herozup
Senior Member
****
Offline


I can't feel my legs!

Posts: 282
Location: Canton
Joined: Feb 9th, 2003
Gender: Male
Link problems
Jan 3rd, 2004 at 4:43am
 
Sometimes when I click on a link (ex: the 20 comments link on the home page news) I get this error:

Quote:
An Error Has Occured!

The board field does not accept / in the query string


It happens lately when peole reference other post and I will click on them and get the same error. Is nyone else getting this?
  

Learning Perl... one line of code at a time!
Back to top
 
IP Logged
 
Administrator
Forum Administrator
*****
Offline


Yummm

Posts: 7
Location: Modders Rile
Joined: Oct 7th, 2014
Gender: Male
Re: Link problems
Reply #1 - Jan 3rd, 2004 at 11:28pm
 
I've fixed the links on the news page. The error is caused when accessing yabb pages via boardmod.yabbforum.com instead of boardmod.org. The reason is that a url like http://boardmod.yabbforum.com/yabb/YaBB.pl?board=feedback;action=display;num=107...
is internaly convered to http://www.boardmod.org/yabb/YaBB.pl?board=feedback%3baction=display%3bnum=10731...
yabb however does not like the %3b replacements for ;
  

The Administrator.
Back to top
WWW  
IP Logged
 
herozup
Senior Member
****
Offline


I can't feel my legs!

Posts: 282
Location: Canton
Joined: Feb 9th, 2003
Gender: Male
Re: Link problems
Reply #2 - Jan 3rd, 2004 at 11:46pm
 
thanks Michael, you are alway quick to fix the problem!
  

Learning Perl... one line of code at a time!
Back to top
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send TopicPrint