Page Index Toggle Pages: 1 ... 4 5 [6]  Send TopicPrint
Very Hot Topic (More than 25 Replies) Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3 (Read 19863 times)
milldogg
New Member
*
Offline


United we stand United
we fall

Posts: 33
Joined: Aug 10th, 2002
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #75 - Sep 12th, 2004 at 10:44am
Print Post  
has anyone done anything to this yet?
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
batchman
Global Moderator
*****
Offline


What's up?!

Posts: 1280
Location: Orlando
Joined: Apr 28th, 2002
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #76 - Sep 12th, 2004 at 9:59pm
Print Post  
Caliman,

I can't help you in regards to too many of these problems, because they don't show up on my boards ... everything has been working fine with my quizzes.

But in regards to the difficulty, you don't 'set' it, it is determined in some way by how many people have taken it, and how well they've done on it. If the average score is 80%, it will have a lower difficulty rating than if the averga score is 30%.

Sorry I can't help with more of it, but as I mentioned, it works fine on my forums.
  

Improving my forum, one mod at a time!


Now up and running again, with an accurate link.


Back to top
WWW  
IP Logged
 
caliman
God Member
*****
Offline


Swanky

Posts: 1220
Location: Pt. Richmond
Joined: Mar 20th, 2002
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #77 - Sep 13th, 2004 at 4:59am
Print Post  
Thanks Batchman.. I got it to work somehow on the 2nd quiz. I was playing with permission settings. Maybe that was it.. cool mod. I need to do more quizes!
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
milldogg
New Member
*
Offline


United we stand United
we fall

Posts: 33
Joined: Aug 10th, 2002
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #78 - Sep 14th, 2004 at 4:53am
Print Post  
how do i stop saying (in progress)
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
batchman
Global Moderator
*****
Offline


What's up?!

Posts: 1280
Location: Orlando
Joined: Apr 28th, 2002
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #79 - Sep 15th, 2004 at 3:26am
Print Post  
I don't know if a newer version than I have has been released, but usually it will quit saying In Progress as soon as you have the number of questions required for a finished quiz, which you set in the Quiz Settings section of the Admin Center.
  

Improving my forum, one mod at a time!


Now up and running again, with an accurate link.


Back to top
WWW  
IP Logged
 
milldogg
New Member
*
Offline


United we stand United
we fall

Posts: 33
Joined: Aug 10th, 2002
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #80 - Sep 18th, 2004 at 7:23am
Print Post  
thanks batchman
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
DIDI
Full Member
***
Offline


Only dead fish swim with
the river!

Posts: 129
Location: World metropolis Opladen
Joined: Jun 4th, 2003
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #81 - Nov 12th, 2004 at 1:48pm
Print Post  
Hi @ ALL,

One of you can still another timer insert e.g. 30 seconds time for the answer.  More cool! Grin
  


Envy must earn oneself one - one gets compassion in vain!
Back to top
IP Logged
 
caliman
God Member
*****
Offline


Swanky

Posts: 1220
Location: Pt. Richmond
Joined: Mar 20th, 2002
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #82 - Dec 4th, 2004 at 7:34pm
Print Post  
Larian wrote on May 25th, 2004 at 10:23am:
I've the problem, that user can't delete their Quizes too,


I've got this problem too. THe code looks fine though:

Code
Select All
sub quizdelete {
	   if ($quizcreatorname ne $username && $settings[7] ne 'Administrator')
	     {
		 &fatal_error($quiztxt{'31'});
	     } 




Anyone figure this bug out?
Undecided
  
Back to top
WWW  
IP Logged
 
Squirrelman
Junior Member
**
Offline


The Squirerl Never Sleeps!

Posts: 59
Joined: Nov 8th, 2004
Gender: Male
Re: Quiz v.96c for SP1.1, 1.2, 1.3
Reply #83 - May 24th, 2011 at 1:06am
Print Post  
I know that these versions of YaBB are way out of date, but I like the way I've got my forum mod'd, so I'm sticking with it.

I just installed this mod... everything loaded clean.

However I can't figure out how to invoke it.  What do I put in menuitems?  Is there another way for a user to access it?

Help!  Please?
  
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 ... 4 5 [6] 
Send TopicPrint