Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4] 5 6  Send TopicPrint
Very Hot Topic (More than 25 Replies) SP 1/1.1 confusion (Read 34349 times)
WhiteSnakerr
Full Member
***
Offline


I prefer Windows...

Posts: 232
Location: Houston
Joined: Apr 19th, 2002
Gender: Male
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #45 - Jun 11th, 2002 at 2:13am
Print Post  
Yes...I to tryed to install this mod...I got it to install and when I tryed to login it wouldn;t let me...or anyone else!  Angry

I really like the idea of that mod tho!  Cheesy
  

70 mods installed on my SP1.3.1 on a Microsoft .NET - Microsoft-IIS/5.0 server.
Back to top
IP Logged
 
RFH
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #46 - Jun 11th, 2002 at 11:22pm
Print Post  
Has anyone come up with a add more membergroups for 1.1????
  
Back to top
 
IP Logged
 
Carsten
Ex Member
*****


...to much YaMS

Gender: Male
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #47 - Jun 11th, 2002 at 11:27pm
Print Post  
  
If you knock your head against a brick wall and hear a hollow sound, it's not necessarily coming from the wall.
Back to top
 
IP Logged
 
RFH
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #48 - Jun 11th, 2002 at 11:32pm
Print Post  
Grin  Thank you so much!
  
Back to top
 
IP Logged
 
JensAdrian
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #49 - Jun 19th, 2002 at 10:15am
Print Post  
Hi there!

I think your mods are really great, honestly!
I recently set up a YaBB-board and I upgraded it with two of the mods from here: the Add-more-Smilies mod and the the Poll-mod.

However, the Smilies-mod worked fine (although I deactivated it at the moment), but the Poll-mod won't work!
There's nothing I can do about it, all the files are in the folders where they belong, but I can't start no poll - I don't even have an option for it!
How is that supposed to look in the first place? Or do I have to activate the poll-mod in the admin-menu somewhere?

You can find my site here.

It's in german, but well, for a lookaround it should be enough. Thanks in advance for your help very much!
I use Yabb 1 Gold SP 1.1 with the Poll-mod that I could download from this thread.

Thanks again in advance!
Best regards,
JA

PS: sorry, I posted it accidentally in the "[DONE] Add Smilies 2.0 for SP1.1!!!"-thread.
  
Back to top
 
IP Logged
 
JA
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #50 - Jun 19th, 2002 at 11:51am
Print Post  
I think, I did it - it works now.

Thanks anyway for your help!! And for your support for the greatest BB of all time!

So long!
JA
  
Back to top
 
IP Logged
 
Kazuya
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #51 - Jun 24th, 2002 at 10:18am
Print Post  
i`ve installed add smilies mod and create a poll mod...but it won`t work....anybody can help me?
for mod,can u set it up for me?i`ll send u my ftp user and pass through an email.....or..can u just teach me how to set up the mod?

thx

my site:
http://animeavatar.netfirms.com/cgi-bin/yabb/YaBB.pl
  
Back to top
 
IP Logged
 
riff___raff
New Member
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 2
Joined: Jun 29th, 2002
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #52 - Jun 29th, 2002 at 9:22pm
Print Post  
I have made the requisite changes for NotifyPlus to be installed on SP 1.1.  Send me an e-mail if you need it before an official copy becomes available.
  
Back to top
 
IP Logged
 
HFSH
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #53 - Jul 8th, 2002 at 1:05am
Print Post  
Well the temporary_ban mod installs on SP1.1 but crashes the board.  The Show_rules mod works, as does report_to_moderator, newest_member, and new_calendar mods.

The link above to an add more membergroups mod doesn't work  Sad  Sad  That's the mod I'm waiting for!
  
Back to top
 
IP Logged
 
Shoeb Omar
God Member
*****
Offline


Mod Writer

Posts: 5665
Location: San Diego
Joined: Jun 29th, 2001
Gender: Male
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #54 - Jul 8th, 2002 at 1:06am
Print Post  
  

YaBB SP2 BETA!
Now taking pay jobs in PHP or Perl.  Contact me for details.
Back to top
IP Logged
 
ch405pIxl
Guest


Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #55 - Jul 14th, 2002 at 3:14pm
Print Post  
anyone got the Gzip compression mod to work? it gives an error on step7 ...
can someone confirm/fix this?
thx
  
Back to top
 
IP Logged
 
WhiteSnakerr
Full Member
***
Offline


I prefer Windows...

Posts: 232
Location: Houston
Joined: Apr 19th, 2002
Gender: Male
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #56 - Jul 14th, 2002 at 7:20pm
Print Post  
you have to manually install that mod. ITs worth it too! Wink
  

70 mods installed on my SP1.3.1 on a Microsoft .NET - Microsoft-IIS/5.0 server.
Back to top
IP Logged
 
roguedog
New Member
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 4
Joined: Jul 17th, 2002
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #57 - Jul 19th, 2002 at 8:00am
Print Post  
Thank you so much newbe for starting this thread.  I have been looking for this info all over and fiannly foudn the poll mod i've been looking for !!

Thanks Omar for the quick response too!

Looking forward to more mods for sp1.1!

Er.. anyone working on the rpg mod??

rd
  
Back to top
 
IP Logged
 
roguedog
New Member
*
Offline


I love YaBB 1G - SP1!

Posts: 4
Joined: Jul 17th, 2002
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #58 - Jul 19th, 2002 at 8:20pm
Print Post  
tried to install the stop folloing my mouse poll mod and it doesn't seem to work.  is there a newer one?  I've tried manually installing and I've check the code for any MouseOver and it all seems to have converted.. yet it still follows my mouse..

also tried installing the ad smilies mod 2.3 and it is not finding (nor am I manually) the streings it needs.  is there a smilies mod for sp1.1?

any hints?

tks mucho

rd
« Last Edit: Jul 19th, 2002 at 9:30pm by roguedog »  
Back to top
 
IP Logged
 
WhiteSnakerr
Full Member
***
Offline


I prefer Windows...

Posts: 232
Location: Houston
Joined: Apr 19th, 2002
Gender: Male
Re: SP 1/1.1 confusion
Reply #59 - Jul 20th, 2002 at 8:11am
Print Post  
I installed it and it worked for me. Then I installed a new mod that brought it back.

Look in the post.pl file and there is a piece of Javascript to take out to make it stop. Really simple. I don't remember what is looks like or what the exact code is but I would know if I saw it. Tongue
  

70 mods installed on my SP1.3.1 on a Microsoft .NET - Microsoft-IIS/5.0 server.
Back to top
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1 2 3 [4] 5 6 
Send TopicPrint